Onderzoeker, adviseur en spreker over maatschappelijk gevoelige thema’s

Workshop

Constructief communiceren

Zitten we op het goede spoor met onze communicatie? Welke impact heeft ons verhaal? Raken we de snaar die we willen raken? Het zijn vragen die elke organisatie zich van tijd tot tijd stelt.

In deze workshop help ik je om met een frisse bril naar je communicatie te kijken. We ontdekken de frames van jouw organisatie en die van partijen om je heen. We onderzoeken hoe je je de kans op impact kunt vergroten en hoe je kunt reageren op discussies in de media.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop deel ik relevante inzichten uit onderzoek naar framing en morele waarden. Je doet nieuwe inzichten op en krijgt tips waar je direct iets mee kunt. Elke workshop is maatwerk. Ik bespreek hoe ik het beste kan aansluiten bij de vragen die in jouw organisatie leven.

Voor wie?

De workshop is interessant voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met de boodschap die zijn of haar organisatie naar buiten brengt. Dat kunnen communicatiemedewerkers zijn, maar ook beleidsmedewerkers, strategen, fondsenwervers, campaigners en directeuren. 

De workshop is ook geschikt voor netwerk- of brancheorganisaties die met hun leden willen reflecteren op hun overkoepelende verhaal. 

Wil je een workshop aanvragen?

Of heb je nog vragen? Neem contact met me op.