Onderzoeker, adviseur en spreker over maatschappelijk gevoelige thema’s

Strategiedag Beeldvorming

Heeft jouw organisatie een vraagstuk waarmee je snel een stap vooruit wilt zetten? Tijdens de Strategiedag Beeldvorming duiken we de diepte in. We houden je huidige communicatie stevig onder de loep, sporen knelpunten op en verkennen waar weerstand zit bij de ontvangers. We eindigen met een concreet actieplan dat uitvoerbaar is voor je team.

Wat kun je verwachten?

Voorafgaand hebben we een uitgebreid voorgesprek waarin we knelpunten bespreken en jouw doelen scherp krijgen. Ik kan je vragen om recente communicatie toe te sturen.

Tijdens de dag gaan we samen de knelpunten ontrafelen. Dat doen we aan de hand van modellen jou inzicht geven in thema’s als framing, polarisatie en mediadynamiek. We wisselen deze af met reflecties, gesprekken en oefeningen, steeds toegepast op jouw vraagstuk. We bundelen deze samen tot handvatten en acties waar jouw team concreet mee aan de slag kan.

Voor wie?

De strategiedag Beeldvorming is bedoeld voor communicatie-professionals en beleidsmakers. Ze hebben de bevoegdheid om aan de communicatieknoppen te draaien en veranderingen door te voeren. Aan de strategiedag doen minimaal twee personen mee, maar liever nog gaan we aan de slag met een groter deel van je team.

Duur

Deze coaching duurt één dag. Het vindt plaats in jouw organisatie, of op een locatie in overleg.

Wil je een strategiedag aanvragen?

Of heb je nog vragen? Neem contact met me op.