Onderzoeker, adviseur en spreker over maatschappelijk gevoelige thema’s

Advies

Mijn kennis over framing en beeldvorming zet ik graag in voor anderen. Ik help organisaties bij het communiceren over maatschappelijk gevoelige onderwerpen, zodat ze de juiste taal vinden om het draagvlak voor hun zaak te vergroten.

Diverse opdrachtgevers, één doel

Dat doe ik voor een bont gezelschap aan opdrachtgevers, van hulporganisaties tot gemeentes, van vakbonden tot energiebedrijven. De zaak waarvoor ze zich inzetten ligt onder het vergrootglas. Iedereen vindt er wel iets van. Het roept heftige en soms emotionele reacties op in de samenleving.

In deze woelige omgeving proberen bestuurders, beleidsmakers en communicatie-experts hun weg te vinden. Ik help deze professionals om grip op beeldvorming te krijgen. Zodat ze effectieve taal en beelden gebruiken waarmee ze een snaar raken bij hun achterban.

Missiegedreven samenwerking

Ik werk niet voor iedereen. Ik vind het belangrijk dat de missie van mijn opdrachtgevers past bij wat ik persoonlijk belangrijk vind, zoals een wereld zonder armoede, een humane opvang van vluchtelingen, sociale rechtvaardigheid en een schone en leefbare planeet.

Aanbod

Workshop Constructief communiceren

Kijk met een frisse bril naar je boodschap

Strategiedag Beeldvorming

Zet snel een stap vooruit met je communicatievraagstuk

Verandertraject Grip op Beeldvorming

Geef je communicatie een grondige make-over

Wil je meer weten?

Neem contact met me op.