Abdijsessies

Fake News, populisme, bevolkingsgroei, klimaatverandering, rondwarende virussen… Nieuws- en sociale media vertellen ons dagelijks over de uitdagingen waar de wereld voor staat. Hoe wapen je je tegen de eindeloze stroom zorgwekkende berichten? Hoe zorg je dat je jezelf en mensen om je heen blijft inspireren met hoop, daadkracht en vertrouwen?

Daadkrachtig wereldbeeld

Abdijsessies zijn exclusieve inspiratiesessies in Brabantse en Limburgse kloosters. In 48 uur word je opgeladen met een optimistisch en daadkrachtig wereldbeeld. Je leert hoe je mondiale problemen en oplossingen in een historisch perspectief kunt zien en hoe de media onze blik op de werkelijkheid vormgeven. Na afloop weet je hoe je je inspiratie en nieuwe inzichten overbrengt op collega’s, leerlingen en partners.

De Abdijsessies organiseer ik samen met Ralf Bodelier en Felix Meurders van World in Progress. De Abdijsessies zijn bovenal interessant voor communicatie-experts, journalisten, onderwijzers, beleidsmakers en strategen. Verdieping van persoonlijke kennis staat daarbij voorop. Dat betekent dat het communicatievraagstuk van jouw organisatie niet centraal staat –  al kan het tijdens de sessie wel aan de orde komen.

Meer weten?