Onderzoeker, adviseur en spreker over maatschappelijk gevoelige thema’s

Abdijsessies

Fake News, populisme, bevolkingsgroei, klimaatverandering, rondwarende virussen… Nieuws- en sociale media vertellen ons dagelijks over de uitdagingen waar de wereld voor staat. Hoe wapen je je tegen de eindeloze stroom zorgwekkende berichten? Hoe zorg je dat je jezelf en mensen om je heen blijft inspireren met hoop, daadkracht en vertrouwen?

Nieuwe blik op de wereld

Tijdens 48-uurs Abdijsessie in een Brabants, Gelders of Limburgs klooster word je opgeladen met een optimistisch en daadkrachtig wereldbeeld. Je leert om mondiale problemen en oplossingen in een breed historisch perspectief te zien en hoe de media onze blik op de werkelijkheid vormgeven. Na afloop weet je hoe je je inspiratie en nieuwe inzichten over kunt brengen op publiek, collega’s, leerlingen of partners.

De Abdijsessies organiseer ik samen met Ralf Bodelier en Felix Meurders. De Abdijsessies zijn bovenal interessant voor communicatie-experts, journalisten, onderwijzers, beleidsmakers en strategen. Verdieping van persoonlijke kennis staat daarbij voorop. Dat betekent dat het communicatievraagstuk van jouw organisatie niet centraal staat –  al kan het tijdens de sessie wel aan de orde komen.

Meer weten?