Aanbod

Drie manieren waarmee ik je help om grip te krijgen op beeldvorming

Wil jij grijp krijgen op beeldvorming en het draagvlak voor je zaak versterken? Lees verder om te kijken of ik je daarbij kan helpen. Voor organisaties die snel een stap vooruit willen zetten organiseer ik een Strategiedag Beeldvorming. Professionals die zelf aan de slag willen met beeldvorming bied ik de cursus Grip op beeldvorming aan. En organisaties die grondig te werk willen gaan begeleid ik tijdens het verandertraject Nieuwe Beeldvorming.

1. Strategiedag Beeldvorming

Heeft jouw organisatie een acuut vraagstuk waarmee je snel een stap vooruit wilt zetten? Tijdens de Strategiedag Beeldvorming duiken we de diepte in. We houden je huidige communicatie stevig onder de loep, sporen knelpunten op en verkennen waar weerstand zit bij de ontvangers. We eindigen met een concreet actieplan dat uitvoerbaar is voor je team.

Deze coaching duurt één dag en vindt plaats in jouw bedrijf.  

2. Cursus Grip op Framing

Zou meer bagage op gebied van beeldvorming jou van pas komen? Wil je professionele kennis opdoen die je direct – en blijvend – kunt toepassen in je werk? Met de cursus Grip op Framing volg je 5 online modules en krijg je offline feedback. Je ontdekt welke frames bij jouw organisatie passen en waarom. Je leert inspelen op de frames van spelers om je heen. Je krijgt grip op beeldvorming en weet welke woorden en beelden je moet kiezen om de juiste snaar te raken bij je doelgroep.  

De cursus duurt drie maanden vindt plaats online en via Zoom-sessies.

3. Verandertraject Beeldvorming

Heb je het gevoel dat de communicatie van jouw organisatie niet op het goede spoor zit? Lijkt het draagvlak voor wat jullie doen je door de vingers te glippen? Twijfel je hoe je moet reageren op spelers om je heen? Wil je je verhaal goed op de rails te krijgen, zonder dat dit je enorm veel tijd gaat kosten? In het verandertraject leggen we een stevige basis voor je communicatiestrategie. Ik voer een professionele frame- en stakeholderanalyse voor je uit. Stap voor stap leggen we de basis voor een stevig en aansprekend verhaal waarmee je het draagvlak voor je zaak vergroot. Je gaat daar concreet mee aan de slag en ik coach je daarbij.

Het verandertraject duurt zes maanden. Het traject bestaat uit een mix van strategiesessies, een professionele frame-analyse, verdiepingssessies en online hulp- en feedbacksessies.  

Meer weten? Vraag een gesprek aan.